Hirdetés

Szegedről szólva

Paprika, halászlé. Tisza, Maros. Szabadtéri, Nemzeti. Dankó Pista, József Attila. Délmagyarország, Délvilág. Pick szalámi, Pick Szeged. Románia, Szerbia.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A nagy magyar közbesz

2010.02.18. 12:18 napfényváros

Egy, a  Közbezerzési Értesítőben megjelent felhívást tett közzé a Kreatív Online. A kiírásban a mórahalmi önkormányzat keres kommunuikációs partnert. Az ajánlatot tárgyalás nélküli eljárás során kívánják elbírálni 4 nap alatt.

 

A kiírónak szíve-joga megszabni a feltételeket, melyek általában a szakmai és pénzügyi alkalmasság feltételeit taglalják. Mórahalom kicsit tovább szűkítette a szokottnál a leendő pályázók körét, épp csak azt nem írták bele, hogy az ügyvezetőt XY-nak kell hívni...

Az alkalmasság feltételei között szerepel, hogy az ajánlattevő rendelkezik egy környezetvédelemhez értő szakemberrel, egy abban a térségben lévő rádióállomással és kábelhálózattal, valamint egy a Dél-Alföldi Régión belüli irodával.
De mihez is kell környezetvédelmi szakember és, saját tulajdonban lévő rádió és kábel TV hálózat?

Az első rész, amit 2011. március 31-ig kell teljesíteni, a mórahalmi Fenntartható Fejlődés Háza projekthez kapcsolódik. A pályázó feladatai között szerepel a projekt marketingstratégiájának és kommunikációs kampányának kidolgozása, előadások szervezése a termelők és a lakosság részére, honlap létrehozása, valamint médiamegjelenés vásárlása is. Továbbá a nyertesnek mérnie kell a kommunikáció hatékonyságát is a szakmai tevékenység elején és végén egyaránt.

A második részben a pályázó az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Fejlesztéséhez tartozó kommunikációs feladatok ellátására tehet ajánlatot. A nyertesnek többek között konferenciát kell szerveznie, különböző kiállításokon kell részvételt biztosítania, reklámanyagokat készítenie, és a projektzárással kapcsolatos munkálatokat lebonyolítania.

A szövegből azt szűröm le, hogy a környezetvédelmi szakon már tanítják a marketingkommunikációt, a rendezvényszervezést, a végzősök tudnak médiát vásárolni és a kommunikáció hatékonyságát mérni.


Az ős jobboldali Mórahalom nem fél az esetleges törvényességi vizsgálatoktól, vagy ez már a jövő?
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napfenyvaros.blog.hu/api/trackback/id/tr561768658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása